Estraperlo Merch

Ara que tornarem a obrir la sala Estraperlo (Club del Ritme) per fer-hi alguns concerts i ja que ho fem per celebrar el 12è aniversari hem creat DOS MODELS NOUS i els farem tant en Samarreta com en Tote Bag (Llampec / Desde2008), així com trambé tindrem una Gorra.

Reobrim la campanya SALVEM L'ESTRAPERLO i podeu ajudar-nos comprant el merch de la sala i fent aportacions durant la setmana amb la TAQUILLA INVERSA que posem a la vostra disposició de dilluns a diumenge sortejant material relacionat amb la sala, la promotora HFMN CREW i la banda del concert en STREAMING que emetrem semanalment, ja sigui en directe o dels vells grans concerts que hem viscut. Cada setmana tens una cita els divendres al vespre amb ESTRAPERLO TV.

Samarreta Badalona is not Spain - 20 euros
Samarreta Nova - 15 euros
Tote Bag - 10 euros
Gorra - 15 euros

Samarreta Nova + Tote = 20 euros
Samarreta Nova + Gorra = 25 euros
Samarreta Nova + Tote + Gorra = 30 euros

Fes la teva comanda pel correu electrònic d'en Jordi Unclu Garrot - larocahc@yahoo.es
Utilizamos cookies propias y de terceros para el correcto funcionamiento de nuestra página web, realizar la medición y análisis estadístico de la utilización de nuestros servicios, adaptar la publicidad sobre el análisis de la navegación de los usuarios y recabar información sobre las pr. Al pulsar el botón "ACEPTAR" consiente dichas cookies. Puede obtener más información, o bien conocer cómo cambiar la configuración, pulsando en Más información.
Aceptar